VÄLKOMNA TILL STUDIO BIMBO

Den 1:a augusti 2017 flyttade jag, Gun och Annica in i vår alldeles egna studio. Minns ni?
I flera veckor höll vi på och byggde våra egna skrivbord, hyrde bilar och hämtade möbler och körde över hela Stockholm för att få till det precis som vi ville ha det. Vår egna lilla fristad med bara kreativa brudar som hyresgäster.

 Processed with VSCO with n1 preset

Nu har vi bott här i snart i 7 (!!) månader och jag har ännu inte visat er hur det ser ut. Vi har fortfarande inte fått upp allting på väggarna och vi har fortfarande inte ens haft en inflyttningsfest?!! Det är ju skandal... men sånt händer när jobben kommer före. Hursom, låt oss återgälda i alla fall en av punkterna på en gång. Här kan ni få se hur vi sitter:

 Processed with VSCO with n1 preset

Min favoritdel av studion. Fönstret. Och soffan.
Fönstret ger oss otroliga D-vitaminkickar och vårkänslor. Soffan är vår mötesplats, vår AW-bar och vår "nu-behöver-jag-bara-krypa-ihop-till-en-ångestboll"-famn.

 Processed with VSCO with n1 preset

Här sitter Jessica, Beata, Annica och Gun. Alla är grymma inom sina områden: makeup, fotografi, animation och illustration. Skrivborden har vi byggt ihop själva och lådorna införskaffade Jessica för att gömma all sin make-up men även för att matcha vår träiga-beiga-feeling på studion.

 Processed with VSCO with n1 preset

Och där i hörnet sitter jag. Haha, vad ensamt och tomt det ser ut. Men det är ingen fara. Jag trivs i mitt hörn. Jag sitter just bredvid skrivaren och fotoväggen, vilket innebär att jag kan rulla fritt och inte behöver vara rädd för att någon står och glor på mitt jobb bakom ryggen (vilket är något jag ej uppskattar).

Sådär. Då har ni fått er en liten inblick i vårt lilla studiokollektiv. En av tre punkter avcheckade så det där med tavlor på väggen och en inflyttningsfest får vi fixa senare i vår helt enkelt. ;)

Translation: I haven't showed you our studio! Here it is!! Welcome to Studio Bimbo!