NÄSTA RESA

  Shintohelgedomen Itsukushima Shrine, utanför Hiroshima.

Shintohelgedomen Itsukushima Shrine, utanför Hiroshima.

Under tiden jag var i Portugal fick jag ett mess från Julia Rio. Hon skriver "Det är klart nu! Nu ska vi till Sydafrika!" och någon dag senare bokades våra biljetter. Så nu åker vi! På tisdag står jag på Arlanda igen för att ta flyget till Kapstaden, där Julia, min fantastiska konstnärsvän, ska måla på streetart-festivalen IPAF. Tillsammans med andra stora konstnärer från hela världen ska hon måla väggar och pryda Kapstaden med sina mästerverk. Och jag har fått den enormt stora äran att följa med på resan och dokumentera allting <3

Jag är så extremt tacksam över att min kamera börjat ta mig på sådana här uppdrag runt jorden. Så tacksam över mina vänner och bekanta som ger mig tilliten och äran att få vara deras sällskap på äventyren. Och speciellt för den här våren som varit så maxad med resor.

Jag räknade ut att jag spenderat ungefär ett dygn av tid sammanlagt på 9 olika flygplatser under januarimånad, runtom i världen, haha... Arlanda, Bromma och Umeå Airport, Frankfurt, Haneda, Nagasaki, Narita, Bryssel och Lissabon. Och nu ska jag få addera ännu fler timmar!

  Nattvy över Nagasaki.

Men, detta innebär också att denna blogg återigen blir lidande. Jag kommer tyvärr inte hinna förbereda några fler förinställda inlägg till er eftersom nästa resa är så tätt inpå. Men jag lovar att i alla fall försöka uppdatera er nån gång!

Om ni verkligen inte orkar vänta, så påminner jag återigen om att Instagram är det bästa alternativet för att få snabba uppdateringar från mig. Jag har börjat bli mer aktiv på mina instastories också. Så där kan ni hålla utkik för vardagsglimtar. @amandaxnilsson heter jag.

Annars, tills nästa gång: ta hand om er!

Translation: I've been booked for a new job abroad. This time in South Africa and it feels so exciting! I'm so blessed and thankful to all my friends that wants to bring me along to capture their adventures! Brb little bloggy!