TVÅTUSENARTON

Gott nytt år och god fortsättning kamrater!
Jag hoppas ni haft en fin ledighet de senaste dagarna! Det har i alla fall jag! Därav misslyckades jag med mitt egna mål att skriva klart råmanuset innan årsslutet. Men jag tänker inte bestraffa mig själv för det. Jag behövde vara med min familj just nu och då fick jobbet bli sekundärt. Bra beslut av min chef, dvs jag.

Men nu börjar det nya året. Och det gör det med en rivstart! Låt mig berätta varför!

 Foto: Philip Nilsson

Foto: Philip Nilsson

SAKER SOM REDAN NU ÄR SPIKADE UNDER 2018:

 • 2 - 7 januari, åker jag till Portugal, tillsammans med Malte och hans mamma och bror. Vi ska vandra runt i Lissabon, äta god mat, träffa Maltes kusiner och förhoppningsvis samla på oss oändligt med D-vitamin inför året. Sen hinner jag vara hemma en dag innan...
 • 9 - 22 januari, då jag, Pussel och Tomas åker till Japan (!!). Det är sinnes, jag vet, och jag nyper mig i armen varje gång jag berättar om det. Vi har fått ett stipendium av Längmanska Kulturfonden för att göra ett dokumentärt arbete om Hiroshima och Nagasaki-katastrofen, under 12 dagar. Och så ska vi besöka Tokyo också. Jag längtar så mycket!
 • 10 - 17 mars, kommer jag vara borta på ännu en resa, men det är hemligt för allmänheten än så länge! Och ja, det är fortfarande så sjukt! Tre resor på 3 månader. Snart får jag väl sadla om till resebloggare helt enkelt??
 • 16 mars, fyller jag 25 år. Min hjärna kommer vara färdigutvecklad och jag kommer vara halvvägs till 50! Det vill säga: vuxen på riktigt.
 • 11 aug - 2 sep , har det bokats in en utställning för mig!!!!!!! I tre veckor!!!!!! Supercentralt i Stockholm!!!!! Jag får dock inte avslöja detaljerna om det än! Men ni kan lika gärna skriva in datumen i era kalendrar nu, för ni MÅSTE komma!!!!!!! Det kommer bli asfett!!!!!! Utropstecken!!!!!!!
 Processed with VSCO with n1 preset

SAKER SOM KAAAANSKE HÄNDER UNDER 2018 (IFALL ALLT GÅR SOM PLANERAT):

 • Jag får följa med som stillbildsfotograf till Julia Rio under en streetart-festival i Sydafrika.
 • Jag kickar igång en webbshop under våren där jag kommer sälja massa roligt, fint och påhittigt!
 • Jag har en utställning + releasefest i samband med denna webbshopslansering.
 • Jag får fler stipendium detta år!
 • Jag drar igång ett mycket stort och kreativt samarbete med en spännande kund (sooo secreeeet).
 • Jag lyckas göra bra arbetsprover och kommer in på den utbildning jag planerar söka till hösten.
 Processed with VSCO with n1 preset

SAKER SOM JAG HOPPAS HÄNDER UNDER 2018:

 • (Varning för klyscha!) Men att alla jag tycker om får må bra. I både kropp och själ. Att vi slipper oväntade händelser som olyckor, sjukdomar, terrordåd eller jobbiga uppbrott i nära relationer.
 • Jag hoppas jag kan vara hemma i Västerbotten längre än två veckor denna sommar! Och att det blir soligt och varmt!!
 • Jag hoppas att något av mina favoritband kommer till Sverige i år så jag får gå på konsert/festival och gråtskrika till deras musik.
 • Jag hoppas att jag slutar stressa och istället hittar en bra balans mellan jobb, fritid och mitt välmående.
 • Jag hoppas att jag kan avsluta mitt Kärlek Är En Sjukdom-projekt och att jag blir nöjd med resultatet.
 • Jag hoppas att jag får skriva på ett bokkontrakt.

 

Translation: Happy New Year! Here's a list of things that will happen and what I wish to happen this year!