BLI MIN KONTORSKOMPIS?

LOKAL.jpg

Yes, ni läste rätt! Kom och bli min kontorskompis!

Om du bor/arbetar i Stockholm och inte identifierar dig som cis-man, så är du varmt välkommen att skicka ett mail till hello@studiobimbo.se där du berättar mer om dig själv och vad du gör.

Vi som sitter här är fotografer, animatörer och grafiska formgivare, men du får ju självklart jobba med vad du vill. Extra kul är det om du är frilans och jobbar med något kreativt = vi kan jobba tillsammans! :)

Lokalen ligger på Kungsholmen och är väldigt ljus med sina stora fönster. Vi har även dagsljuslampor, många gröna växter och högt Instagram-optimerade materialval. I hyran ingår eget skrivbord, kaffe, städning, möjlighet för sätta upp en fotostudio, skrivare och inte minst fantastiskt sällskap och expert-livsrådgivning över en folköl eller fem ibland.

Kul va? Kom och sitt med oss! 
hello@studiobimbo.se

Lokal2.jpg
Lokal3.jpg

Translation: We want more studio buddies! Email hello@studiobimbo.se for more information!