PROJEKTLEDARE PÅ HELTID

Jag har ju haft en del för mig denna septembermånad, såsom ett föregående inlägg nämnde. Det var mycket som skulle koordineras, både på det privata planet, men också i arbetslivet. Alltså, det är ju inget nytt att det kan va stressigt och mycket ibland, cause that's life, men just de här veckorna har det känts som att allting varit extra intense och jag har slocknat i princip varje natt innan klockan slagit 22:00. Tack och lov har nu denna projektledare-på-heltids-anställning börjat lida mot sitt slut. Det hade inte varit hållbart i längden, tro mig.

Så vad har jag gjort då? Låt mig berätta.

vsco-photo-12.jpg
 Processed with VSCO with a6 preset

ASSISTERAT. Det har varit mycket assistentjobb denna månad vilket har varit roligt för ingen dag är den andra lik! Några veckor har jag varit på större jobb som med Plantagen (där vi bl.a transporterades framåt i tiden och plåtade julgranar en hel dag) till lite snabbare redaktionella jobb för bl.a tidningen KING och med olika kända personer framför linsen.

 Processed with VSCO with a7 preset
 Processed with VSCO with a7 preset

EGNA PLÅTNINGAR. Jag har haft egna fotojobb också! Inte bara assisterat! Här hängde vi en söndag på hotellet At Six's tak och plåtade en kommande kollektion åt Sarah Koopal. Det var en fantastisk location, fantastiska kläder, och inte minst ett fantastiskt team, bl.a med min favoritassistent: mopsen Polly.

 Processed with VSCO with a4 preset

STUDION. Vi jobbar fortfarande på med studion, så där är det mycket som händer just nu. Vi flyttar möbler, byter möbler, tar in nya hyresgäster, bokar skåpbilar, hämtar nya grejer, bygger om skåp och så vidare. Det är kul men också tidskrävande då jag har så mycket annat på agendan. Därför är det ju fantastiskt att jag har så bra studiokollegor som kan styra upp saker när jag själv inte befinner mig på plats. Litar på dem till fullo. Studio Bimbo forever alltså <3

 Processed with VSCO with n1 preset
 Processed with VSCO with a8 preset

HEMMET. Som om jag inte fick nog av att snickra, så gör jag om i mitt egna hem också. Jag har på bara några veckor gått från "okej-bra" på att bygga saker till att kunna läsa IKEAs instruktioner i sömnen. Varför detta då? Jo, Malte flyttar in och går från pojkvän till sambo. Eller ja, han har väl i princip bott hos mig sedan i våras, men nu blir det på pappret.
"Amanda, fattar du att det här är på riktigt? Snart hänger våra kläder bredvid varandra. Det är på riktigt. Vi är på riktigt." 

 Processed with VSCO with g3 preset

SKOLAN. Jag pluggar ju fortfarande min projektkurs som nu under årskurs två kallas Vidareverkstan. Vi har mer eget arbete nu och ses mer sällan än första året, vilket innebär att varje träff blir desto viktigare. Senast pratade vi om flow. Hur en hamnar i flow och vilka aktiviteter i våra projekt som får oss att må bra vs känna ångest och så försökte vi kartlägga varför. Så viktigt och så nyttigt att prata om!

 Processed with VSCO with a2 preset
 Processed with VSCO with a2 preset

VÄLMÅENDE. Slog bl.a följe med bloggstjärnan Jeanette till en workshop som Facebook hostade vid namn "Boost Your Business". Där berättade och diskuterade de om sociala medier och digitala trender, vilket var mycket intressant. Tyvärr var jag tvungen att avbryta allting och åka akut hem i taxi pga fick någon slags illamående yrselattack, som sedan påverkade mig resten av veckan. Jag har ju nämnt att jag svimmade för några veckor sedan... så nu är jag under utredning hos min läkare. Berättar mer om det i ett annat inlägg, men jag är okej i alla fall. Oroa er inte <3 Och tack till Jeanette som tog så bra hand om mig när allting hände <3

 Processed with VSCO with a4 preset

PROJEKTET. Sist men inte minst så har jag jobbat med mitt egna projekt. Lite för lite dock enligt mig själv, för alla andra saker tar så lätt över i dessa hektiska perioder. Men jag ska bli bättre på det! Avsätta tid för projektet är minst lika viktigt som alla andra jobb! Här har ni en behind the scenes som Gun snapade på mig i en av mina fantastiska fotografposer. Vad gör man inte för den bästa bilden alltså?

Och det var allt for now. På söndag är det den första oktober, och då ska jag äntligen få sova en stund.

Translation: My stressful weeks are now over and I'm summarizing what has happened. A ton of work, some uncomfortably illness and a lot of IKEA-furniture, haha.