FRÅGA MIG VAD DU VILL

  Testbild för min serie Combo Corner.

Testbild för min serie Combo Corner.

Nu är det dags! Som jag vet att ni väntat och längtat efter det här!!
Det är dags för en riktigt gammal bloggklassiker: en frågestund!

Några vänner till mig har efterfrågat önskerubriker av mig. Alltså att jag skriver om ett visst ämne eller svarar på vissa frågor. T.ex så undrade de: anledningen till varför jag gör Kärlek Är En Sjukdom-projektet, hur det är att jobba som fotoassistent och hur en vanlig dag i studion ser ut.

Jag tänkte att det säkert finns fler där ute, som kanske inte känner mig så bra eller som precis hittat hit, och som också undrar vem tusan jag är och vad jag håller på med.

Så, nu ger jag er alltså chansen att fråga mig om VAD SOM HELST. Vad jag äter till middag, hur jag mår när jag är kär, var planeterna stod när jag föddes eller varför sol alltid kommer efter regn. Det går jättebra att kommentera anonymt här på bloggen eller via min Facebook-sida. Snälla, lämna inte kommentarsfältet tomt. Skulle ju vara så himla tråkigt (och pinsamt) då. :(

Vi hörs snart igen!

Translation: Ask me ANYTHING you want and I'll tell you all my secrets.