LET ME SLEEP WHEN SEPTEMBER ENDS

 Processed with VSCO with f2 preset

Hallå vänner! Hoppas ni mår bra, trots måndag och ny vecka! 
Önskar jag kunde säga detsamma, men jag har redan drabbats av en förlamande trötthet i kroppen. I fredags svimmade jag på morgonen av en rad olika anledningar, men en av dem var definitivt för mycket jobbaktivitet i huvudet och för lite riktiga sömntimmar. Då jag lärt mig hur viktigt det är att lyssna på kroppen så ställde jag in helgens alla planer och bara vilade, vilade och vilade.

Och det kommer behövas, för resten av min september är i princip HELT uppbokad. Jag ska har ett stort assistentjobb som sträcker sig över nästan 2 veckor, en plåtning, några möten, några läkarbesök samt några skol- och skrivdagar inplanerade. Phu. Tur att det mesta är roliga grejer i alla fall :)

Så jag gör om den klassiska "Wake Me Up When September Ends"-klyschan av Green Day och önskar bara få sova en stund, sen, när september väl tar slut.

Translation: I'm already so tired from a lot of work and I got sooo much work coming up. So this is a note to myself to just rest when all of this is over.