ATT SKICKA IVÄG SINA DRÖMMAR

Mina vänner. Idag är en stor dag. 
Idag gör jag något som jag skjutit upp i nästan ett halvår pga rädsla, tvivel och osäkerhet.
Idag skickar jag iväg min bokidé till förlag.

Jag skriver det här för att göra det verkligt. Så att ni alla ska veta att mina drömmar just nu är påväg till någon annans skrivbord för att dömmas och granskas. Sen får vi se... antingen tas det vidare mot det stora målet eller så slängs allting i mottagarens papperskorg. 

Jag försöker tänka att ett nej inte betyder slutet. Jag försöker tänka att det finns tusen andra vägar att gå om inte den här skulle funka. Jag försöker tänka att J.K Rowling nekades 14 gånger innan ett bokförlag antog en av världens mest sålda historier. Men det är svårt att tänka positiva tankar när ens inre tvivlare också är där och viskar elaka saker till en.

Så jag stålsätter mig. Det är bara att göra det. Nu. Nu nu nu nu. Nu klickar jag på send.

Lycka till där ute mitt lilla projekt, min stora dröm och mitt hjärtebarn. Jag hoppas att de som ska bestämma ser din potential om vad du kan bli och vad du kan bidra med till alla där ute. Och om de inte gör det så... gör det ingenting. Jag kommer fortsatta ta hand om dig, bygga dig och så småningom visa upp dig för världen. På något sätt, förr eller senare.

Men tills dess, håller jag alla tummar jag har om att de kommer tycka om dig, precis som jag gör.

Translation: Today I'm sending away my book to a publisher. I'm really nervous about their response and trying to think positive. Fingers crossed my friends!