VÅR ALLDELES EGNA STUDIO

 Processed with VSCO with n1 preset

Minns ni att jag berättade om den 1:a augusti? Att något stort skulle hända då? Den första augusti har nu passerat och i samband med att höstens första månad kom så fick vi även nycklarna till vår alldeles egna studio på Kungsholmen!!!!! Ja, ni läste rätt!!! EN STUDIO!!!

 Processed with VSCO with n1 preset
 Processed with VSCO with n1 preset

I vintras pratade vi om hur skönt det vore att sitta i en studio med bara grymma och kreativa tjejer. Vi var less på våra mansdominerade branscher och längtade efter en peppig och trygg miljö att jobba i. Ett halvår senare flyttade vi in med våra flyttkartonger och våra visioner i denna studio/ateljé/kontorslokal. Vi har byggt våra skrivbord själva, investerat i all utrustning och planerat all inredning i detalj - in till den minsta lilla växtkrukan. Tanken är att slå ihop våra branscher och kunskaper inom foto, animering, illustration och grafisk formgivning för att i framtiden kunna jobba som ett produktionsbolag. Allting under det genialiska namnet Studio Bimbo.

 Processed with VSCO with n1 preset

Allt är inte 100% klart ännu, men vi trivs redan. Det var länge sen jag kändes sådan kreativitet och inspiration av en miljö som jag gör i denna. Det känns som ett så himla stort steg i karriären också. När jag studerade vid Fotoskolan STHLM gjorde vi en 5-års plan och på en av mina punkter stod det "ha en egen studio". Jag är glad och väldigt stolt över mig själv att tre år senare nu kunna bocka av den punkten!

När allt är färdigt kommer er inbjudan till inflyttningsfesten. Och då är ni så såå såååå varmt välkomna på bubbel, konst och drömmar hos oss på Studio Bimbo.

Translation: We have a new studio! We've built everything ourselves and everything feels so good and exciting! Welcome to Studio Bimbo at Kungsholmen.