HÄR ÄR DEN: HÖSTEN 2017

 Processed with VSCO with n1 preset

Nu är hösten här. Får en skriva så? Jag tycker i alla fall det.
För nu har jag börjat stänga sovrumsfönstret om nätterna, jag tar med mig min skinnjacka "utifall att" och inkorgen börjar sakta men säkert fyllas på med folk som är back in business.

För jag är också back in business. Det känns spännande och kul men också lite förvirrande. Jag har så mycket planer och idéer som jag vill genomföra NU NU NU NU (eller helst redan igår) så jag knappt vet vart jag ska börja. Under sommaren har jag jobbat extra med ett brödjobb, samtidigt som jag tagit några frilansuppdrag, och bara längtat efter hösten. Semestern har alltså varit minimal och när det nu är dags att växla upp till 110% igen, så känns det i kroppen.

Men. Med det sagt. Den här hösten mina vänner! Den här hösten!
I veckan gjordes min höstplanering och det kan jag säga er: det kommer hända spännande saker! Det har REDAN börjat hända spännande saker! Och jag känner mig så himla glad över att ni vill följa med på den här resan!

För nu är vi back in business.

Translation: Thoughts and feelings about this upcoming autumn. I'm a bit tired from this summer but soo sooo sooooo excited for what's coming!