MITT LILLA HOMEOFFICE

Jag jobbar hemma på mitt köksbord den här sommaren. Det är inte optimalt såklart, men det funkar stundtals och det får duga fram till hösten (För då händer något nytt!! Och superspännande!! Vänta ni bara!! 1:a augusti alltså!!!)

Semester då? Jodå, det kommer. Jag har lagt undan 2 och 1/2 vecka ungefär där jag ska vara hemma i norr med familjen och senare även hänga i en stuga någonstans i Dalsland. Även om arbetet går på halvfart hela sommaren så är det verkligen viktigt att en tar sig tid till att verkligen BARA vara HELT ledig. (Ni kommer väl ihåg det här inlägget?)

Men, fram tills semestern, är det denna ständiga favorit i repris som kommer fortgå hemma hos mig:

Translation: How I'm currently working from home. Things are gonna change very soon! First of August. Save the date, people!!