EN BABYKROKODIL, LITE SÅPBUBBLOR OCH EN MASSA INSTALIKES

IMG_9815.JPG
 Processed with VSCO with j5 preset

Hallå där! Låt oss kolla på lite jobbgrejer jag pysslat med på sistone! Först ut har vi behind the scenes från plåtningen med PRLE inför SS18-kollektionen. Vi höll till på Konstfack, mitt i vita havet, som nu var helt öde efter alla gått på sommarlov. Det var fantastiskt ljus, avskalad setdesign och fan skitsnygga kläder. Tycker detta är Andreas bästa kollektion hittills och jag blir mycket stolt i kompishjärtat över hur grym han är!! Ni får snart se alla färdiga bilder som blev ett av de finaste modejobben jag gjort på länge!!

 Processed with VSCO with hb2 preset

Nästa jobb gjorde jag som assistent för fotograf Sanna Dahlén. Får inte avslöja exakt vad vi gjorde, mer än att jag under plåtningen torkade både papegoj- och sköldpaddsbajs från modellen :'))) *~the glamorous life as a photo assistant~* .... Så JA, det ni ser på bilderna är alltså LIVSLEVANDE djur. Vi hade med en ödla, en sköldpadda, en babykrokodil och en papegoja som bl.a kunde säga "Hej på dig", "Mamma" och "Tjena tjena". Så spännande plåtning!! Till hösten går allting ut i butik och då får även ni ta del av resultatet!

Jag har även pysslat på lite hemma. Lekt av mig och testat nya grejer till min lekfulla serie Combo Cornerdär jag slår ihop olika saker helt enkelt. Här är en behind the scenes från min lilla hemmastudio. Ibland behövs det inte mer än några färglada papper, dagsljus och ett katt till fotoassistent. Resultatet blev Instagramlikes som kosttillskott:

Translation: My recent works and some behind the scenes from that. New lookbook for PRLE SS18, a photoassistant job with exotic animals and a new playful pic to my series Combo Corner.