PV I BERLIN

För någon vecka sedan var jag i Berlin tillsammans med min klass Projektverkstan. Fina fina PV, vad jag kommer sakna er. Som ni stöttat mig, funnits där för mig och delat med er av era ups and downs. Ni är så duktiga hela jävla bunten och jag tror jag aldrig känt mig så inspirerad och samtidigt trygg i ett sammanhang såsom jag gjort med er. <3

Här kommer en liten bildbomb från vår tripp för er nyfikna:

Det var så himla himla fina dagar. Vi käkade god mat, såg den alternativa sidan av Berlin, gick på urban exploring brände oss i 30 graders värme, drack öl i parker och bara umgicks med varandra. Ett så himla fint avslut på det här fantastiska projektåret med det här gänget.

Här nedanför ser ni (enligt mig) vår bästa kväll. Det var varmt ända in till skymning, vi käkade god mat på ett vietnamesiskt ställe. Sen satte vi oss i en park som hade festivalfeeling i luften och skrattade, drack öl och umgicks innan vi hittade in till en bar som såg ut som en koja. Där stannade några kvar medan resten gick ut och dansade på nån ball klubb i närheten. En peeeerfekt kväll helt enkelt.

Sen dagen efter så åkte vi hem och alla i klassen hamnade i nån slags post-Berlin-depp. Som att en behövde ta semester från semestern ungefär och bara landa efter att en haft så himla himla trevligt.

Är så himla glad att hälften av gänget kommer läsa år 2, Vidareverkstan, tillsammans med mig. Men mer om det får vi prata om i höst. Tack för det här året, alla PV:are. Det kan jag säga om och om och om igen.

Translation: Spent a week in Berlin with my classmates. I'm gonna miss them so much. I'm so glad we had this great year together. Love u PV <3