PÅ WEBBEN OCH PÅ PAPPER

  Pressbild för Kulturföreningen Podium

Pressbild för Kulturföreningen Podium

Kolla här! Några av mina bilder har blivit publicerade på olika ställen och i olika sammanhang på senare tid! Först ut är en liten pressbild jag snabbt knäppte av på Kulturföreningen Podium, under deras filminspelning av sin promofilm på Studio Lundberg. Bilden publicerades i samband med deras pressrelease i bl.a Sydsvenskan och i Metro

  Lookbook för PRLE AW17

Lookbook för PRLE AW17

Kommer ni ihåg lookbook bilderna jag tog för designer Andreas Danielssons klädmärke PRLE? Kläderna vi plåtade kommer släppas i höst och nu har media börjat uppmärksamma Andreas design och så även våra bilder! Kul va? HÄR skrev bl.a en internettidning om allt!

  Pressbilder för HABZ

Pressbilder för HABZ

Fler pressbilder har blivit plåtade och det är bl.a för asballa HABZsom släppte sin debut EP härom veckan. Varenda låt är så genomarbetad och välproducerad och jag vet hur hårt att han jobbat för allting. HÄR kan ni lyssna och håll utkik, inte bara för mina bilder på honom, utan även för Habz själv, som snart kommer ta över varenda scen.

Translation: I've got some of my pictures published on the web and in some magazines. Go check them out in the link above!