RELEASEFEST: VARFÖR GRÅTER HAVSSKÖLDPADDAN?

17496311_10154997529281063_329376900_n.jpg
  Foto: Miguel Herranz

Foto: Miguel Herranz

För några veckor sedan var det releasefest på Bonden Bar för antologin "Varför gråter havssköldpaddan" av redaktör Signe Lundgren och flera fina skribenter. En av dom var bl.a. jag som kickade ingång hela kvällen med att läsa upp min text. Och den fick sååå fin respons som jag är så himla himla glad över. Det kändes som jag firade min födelsedag all over again.

Här finns boken att köpa, vilket jag tycker ni borde göra för att 1. all vinst går till Ingen Människa Är Illegal och 2. alla texter från alla skribenter är så jävla fina. En perfekt bok när du behöver trösta, tröstas eller på något annat sätt plåstras om.

Translation: Pics from the release party of the anthology I had the honor to be a part of. Buy the book here!