FEBRUARIJOBBEN

Men hallå, vad hände med februari?? Tiden bara flög förbi och plötsligt blev det mars och vår i Stockholm (inget mig emot såklart!). Låt oss titta lite på vad jag jobbade med under årets kortaste månad: 

För det första så har jag satt upp mina klistermärken över hela stan. Våren är ju ändå här nu (eller iaf på ingång) och då måste alla varnas! Sen har jag skrivit mycket spoken word-utkast. Jag fick en knäpp härom veckan och anmälde mig till att kvala för Poetry Slam SM 2017 i vår. Ahh så läskigt men också kul såklart! Så... nu gäller det bara att skriva skriva skriva och öva öva öva, fram tills dess. Vi får väl se hur långt jag tar mig den här gången! Håll tummarna!

Jag har även hängt en hel dag i en liten studio tillsammans med min eminenta ljudtekniker och supportande vän Pussel som hjälpte mig spela in min antologi-text i ljudform. Det är alltid lika ovant att lyssna på sin egen röst och analysera varenda ton och andetag, men jag tycker det blev fint. Jag tänker klippa ihop en liten grej och visa er det i slutet av mars! Hoppas ni kommer gilla det!

Jag har under månaden även sprungit på en del möten! Bl.a med Radar Collective som jag kommer börja göra lite spännande grejer med! Först ut var en Under The Radar artikeln med min stjärna Julia Rio. Här kan ni läsa vad jag skrev och plåtade om henne!

Till sist så har jag mest bara skrivit på boken. Skrivit skrivit och skrivit lite till. Jag har ett dokument på över 50 000 tecken som bara växer och växer. Jag har aldrig skrivit något såhär stort (och viktigt) i hela mitt liv. Det är superläskigt och jag tvivlar på mig själv minst 5ggr per dag, men jag fortsätter. Sakta men säkert.
Bilden till höger är från ett litet hemligt jobb jag gjort tillsammans med Studio Bimbo, som jag hoppas kunna visa för er snart! Tycker bilden är lite rolig pga jag är inte särskilt kort, men var under plåtningen tvungen att uppleva "short photographer problems". Och ja, det är en grej. Kolla in hashtaggen på Instagram bara, haha.

Nu går vi in i mars, min födelsedagsmånad, och jag har så fina grejer inplanerade! Bl.a den första riktiga plåtningen i Kärlek Är En Sjukdom-projektet. Men mer om det då!

Translation: Some stuff I've been up to this last month, such as writing spoken word, working on my book, shooting secret stuff and writing articles for magazines.