DET PLÖTSLIGA FLOWET

 Processed with VSCO with n1 preset

Jag satt på Wilmers kaffebar och jobbade tillsammans med Gun i måndags. Wilmers är kanske Kungsholmens mysigaste kafé med stimmig miljö och dataförbud under lunchtid. Vi bryter dock mot regeln och smattrar på våra tangentbord ändå. Efter några timmar springer Gun iväg på ett möte men jag bestämmer mig för att sitta kvar och jobba lite till.

En timme senare drabbar det mig. Under mitt researcharbete spärrar jag upp ögonen och den välbekanta känslan av en sprudlande och helt galen ny idé tar form. Mitt hjärta dunkar fort fort fort och jag ser mig omkring i lokalen för att se om någon annan märkt av hur mina händer skakar av exaltation. Det har dom inte.
Jag rafsar ner idén i mitt skrivblock, försöker andas och återgå till mitt manus. Men skrivblocket ligger och glänser bredvid min kaffekopp och vill att jag ska fylla den med mer information. Efter att ha försökt återfå fokus på mitt manus i ungefär en halvtimme, så smäller jag igen datorn, packar snabbt ihop mina grejer och springer ut ur lokalen.

Jag köper konstnärsmaterial för 700kr, åker hem, skissar och skriver klart en projektbeskrivning samma kväll. Jag glömmer bort tid och rum och slocknar inte förrän klockan slagit midnatt, fortfarande med samma brinnande galna känsla i kroppen. Den här kicken av kreativitet. Jag dör för den.

Men vad det blir av mitt plötsliga infall och crazy upptåg återstår att se.
Jag har i alla fall redan skickat iväg mailet ;)

Translation: When you suddenly get that new exciting idea, you just have to try. NOW.