WANTED: LITE MERA TID

CUPIDPOSTER_Klar2000px.jpg

November är en fruktansvärt konstig månad. Först går allting så fruktansvärt jäkla långsamt och det känns som att tre dagar kan vara 8 veckor. Sen! Pang boom är det plötsligt december och det är ingen som fattade hur det gick till?! Så även jag.

Min deadline för att ha skrivit klart all oredigerad text till boken närmar sig mycket snabbare än jag vill. Den korta skrivlusten jag hade härom veckan har tyvärr gått tillbaka till sparlåga och jag känner mer pepp på att skapa och leka med lättsammare bilder under samma tema som projektet (såsom den här uppe). Återigen så kommer jag på mig själv att önska mer tid för allt jag vill hinna göra och stressar lätt upp mig själv.

Jag vet att jag sagt jag ska skriva inlägg här 2 ggr i veckan. Och det gör jag ju, men just nu vet jag också att jag skriver just detta inlägg för att prokrastinera bokmanuset hehe :') Så... jag ska försöka fatta mig kort och snabbt återgå till manuset.

Jag mår i alla fall väldigt bra just nu. Jag känner mig stabil och tror faktiskt en liten gnutta på mig själv för första gången på typ 3 år. Det känns bra och jag ser så många dörrar öppnas för mig. Nu får vi ba hoppas det här håller i sig ett tag till. I alla fall tills jag skrivit klart manuset i slutet av året.

Som jag ska göra. Nu. Eller nu. Eller ja.. nu.
Nu publicerar jag det här inlägget.
*~slut på prokrastinering~*

Translation: I need more time. Where did November go?