EN LÄGESUPPDATERING

 Bild av Sanna Dahlén

Hej! Jag ska fatta mig kort. För precis som föregående vecka så har jag min egna personliga deadline framför mig. Att skriva klart bokmanuset (oredigerat) innan årets slut. Jag närmar mig målet men dock alldeles för långsamt. För det har hänt lite andra grejer, både bra och dåliga. 

 • Jag har befunnit mig en hel dag på Artipelag där jag assisterade Sanna Dahlén. Vi hade hela stället för oss själva då en kunglig och hemlig person skulle porträtteras. En ytterst fantastisk location och rolig dag i alla fall!
   
 • Förra veckan väcktes jag och min sambo av att min katt Essi råkade svälja en tjock tråd. Eller nä, det var mer likt ett tjockt snöre eller rep, så hela den dagen spenderades på djursjukhuset med operation och orolig väntan. De lyckades fiska upp en 2 dm (!!) lång bit, och det är först nu, ungefär 4 dagar senare som Essi fått tillbaka sin röst. Mitt pälsmamma hjärta har nog aldrig värkt så mycket som dessa dagar <3 Herregud.
   
 • Jag har skickat iväg fler manusförfrågningar till förlag. Så nu är det bara att vänta. Hatar den väntan, eftersom jag aldrig vet när svaret kan komma. Det kan ta 1 månad, 3 månader eller ett halvår(!) innan de kommer med feedback. Men... den som väntar på något gott.... ?
   
 • På torsdag lämnar jag söder för norra breddgrader. Att packa och förbereda inför det tar ju också sin lilla tid. Jag har längtat extremt mycket efter mitt hem och min familj den senaste tiden. Speciellt efter Musikhjälpen i Umeå. Min älskade jävla hemstad. Fyfan vilken värme och kärlek och engagemang som skedde under den veckan <3
   
 • Jag skriver även på en del blogginlägg som kommer komma när jag är på resande fot i januari. Så därav kanske kvalitén på dessa sviktar rejält. Bare with me, det kommer spännande saker, så åter igen... den som väntar på något gott... ?

  Nu ska jag återgå till skrivandet igen. Vi hörs snart igen!
  Och om inte! God Jul eller God Helg så länge!

Translation: I'm focusing on writing these weeks. So this is just a short update of what's been going on.