MÅRDA SHOP

OBS! Ej sponsrat inlägg. Vill bara tipsa om denna geni-grej ni kan handla innan jul!!!

MÅRDA_Lookbook_Duk3_WEBB.jpg

Min fantastiska vän och klasskamrat Ebba har under sina år på Projektverkstan startat upp sitt företag Mårda. Det har varit såååå inspirerande att få följa hennes resa. Från att hon bara visualiserade och pratade en idé om hållbar matförvaring till att hon sa upp sig från sitt jobb och nu håller på med detta på heltid. Jag fick den stora äran att plåta Mårdas lookbook + webshopbilder inför julen. Jag tänkte vi skulle spana in några!

MARDA_Lookbook_Kok2_WEBB.jpg

Det finns alltså både stora, mellan och små påsar som du kan fylla med vad du vill. Bröd, frukt, kryddor, middagsrester... ja, you name it. Bivaxet som tyget är impregnerat med gör att maten håller längre än vad det gjort i en platspåse = du kan återanvända påsen flera gånger och på så sätt spara in på miljön och all plastanvändning. Det finns även dukar i olika storlekar. Dessa formar du som du vill genom med värmen från din händer. Blir helt skakig när jag skriver det här för det är så jäkla genialiskt!!!

MARDA_Lookbook_Set2_WEBB.jpg
MARDA_Lookbook_Koksbank2_WEBB.jpg

Och inte nog med att det är praktiskt + snyggt så är det även återbruk! Alla bomullstyger är gamla tyger som blivit över och bivaxet kommer från lokala producenter. Alltså både snyggt och smart!

MÅRDA_Lookbook_Frukost2_WEBB.jpg

Och plåtningen vi gjorde då!! Den var så rolig! Jag och Ebba jobbade ensamma i hennes systers fina kök och flyttade prylarna millimeter för millimeter, fram och tillbaka. All eloge till de som jobbar som matstylister!! Sist av allt kom Ebbas familj och slog sig ner vid köksbordet där vi njöt av en fräsch och hemmagjord frukost/brunch. Eller ja, jag dinglade med kameran på en stege i början, men sen högg vi alla in och blev mätta och belåtna.

Ni kan se mer av bilderna och läsa mer om Ebbas jobb + produkter HÄR! Och handlar ni innan 15 dec så får ni hem dem garanterat innan julafton! Varsågod för tips!

Translation: I shot webshop and lookbook pics for my friend Ebba and her company Mårda. It was so much fun!