SJUKT LEDIG

 Processed with VSCO with j6 preset

(Hoppas ni ger mig pluspoäng för min fyndiga rubrik när ni väl läst klart inlägget)

Hej! Jag är sjuk. Förra veckan drabbades jag av en världsdunder förkylning. Det verkar som att den bara legat och lurat i kroppen för att slå till när jag ÄNTLIGEN börjat varva ner... Det är egentligen ganska klassiskt. När du väl slappnar av, orkar kroppen inte stå emot bacillerna längre och kräver plötsligt EXTREM vila. Tur i oturen så insjuknade jag bara några dagar innan några lediga dagar... eller ja, ledigt och ledigt... jag skulle iväg på en resa!

Jag och min familj åkte i helgen iväg till Irland för att hälsa på min bror som gör en utbytestermin där i Limerick. Vi körde vänstertrafik, irländsk landsbygd, pubar med whiskey och Guiness, Irish Stew, övergivna slott och ja... hela det irländska paketet helt enkelt. Det var så mysigt att komma iväg en stund och resan hade definitivt fått 10 av 10 om det inte vore för att jag var sjuk, snörvlande och ynklig under i princip hela resan :))) Hade ju varit kul om en kunnat känna smak av all god mat och öl vi fick prova liksom :))) Vi landade på svensk mark igår kväll och jag somnade på ca 3 sekunder som en klubbad slutkörd snörvlig liten boll till människa.

Detta innebär att jag inte kan (och bör inte!!) kicka igång allting på 100% på en gång. Jag ska inte starta upp tusen trehundra projekt samtidigt eller boka in miljarder grejer att göra. Jag ska skynda långsamt. Ligga hemma en förmiddag om jag så behöver det. Så det lilla som står på mitt schema följande vecka är detta:

1. Bli frisk
2. Sätta mig in i mitt projekt igen (på riktigt!!!) efter alla andra distraherande jobb på sidan av nu har blivit avklarade. Har en deadline att jag ska ha skrivit all text färdig innan 31 dec 2017. (Hjälp!)
3. Skaffa mig en riktig hobby (återkommer till detta i ett annat inlägg)
4. Åka hem till Umeå nästa vecka <3

Vi hörs igen när jag slutat snora/hosta/feberyra! Kram tills dess!

Translation: I've been to Ireland and I've got a super mega nasty flu. So now I'm gonna rest for a while and just work as mush as I can manage. I promise.