5 SAKER SOM GÖR MIG PEPPAD

I det förra inlägget pratade jag om hur jag satte ner foten för mina egna hjärnspöken. Detta gjorde jag genom att reflektera. Reflektionstiden gav mig även tid att verkligen gå tillbaka till syftet och saker jag tycker är roligt. Här är 5 saker som gör mig peppad just nu:

BROKENHEARTFIX_Webb2000px.jpg

1. STIPENDIEWORKSHOP
Vi ska prata om stipendier och bidrag under veckan på Projektverkstan och jag är såååå pepp. Gick den kursen förra året och tyckte det var så nyttig info! Skickade iväg mina första ansökningar någonsin, fick tyvärr avslag på alla men vet att jag slipat på mina hisspitchar och projektplaneringar sen dess, så det ska bli spännande att se hur det går den här gången!

2. FYSISKA FORMER
Jag testade förra veckan att skriva ut min bok på papper och sätta in i en pärm. Att se allt jobb gå från en dataskärm till något en kan ta på, gjorde mig så enoooormt peppad. Jag fick plötsligt betydligt större inblick i hur mycket jag faktiskt hunnit skapat och hur lite jag faktiskt har kvar.

3. BRAINSTORMING
Att sitta på en fika, en AW, en middag eller på en rast med mina kreativa vänner är fan bland de bästa jag vet. De är så smarta, fyndiga och fulla med idéer. Har jag ett problem eller inte förstår hur något går till så har det lösningen. Jag tror inte jag någon gång varit och träffat dem utan att gå därifrån med ett nytt projekt eller idé i huvudet. Vi har så många samarbeten på g att jag blir helt fjärilsfylld i kroppen!

4. JANUARI
Vad nu, kanske ni tänker. Hur kan januari göra mig peppad? Jo, jag har två resor inplanerade. En semesterresa till Lissabon med min kille och en jobbresa till fucking JAPAN med mina två klasskompisar. Men det ska jag berätta mer om sen!! 

5. NI
Har fått en hel drös med fina komplimanger, kommentarer och nya följare på sistone. Alltså det kanske inte låter som något stort, men som kreatör känns det fantastiskt att folk vill stötta och följa ens arbete. Det gör att en känner sig mindre ensam, mindre galen och att en faktiskt kan ro allting i hamn. Tack, tack och åter tack för er <3

Translation: 5 things that make me excited: scholarships, my book in physical form, my creative friends and a trip to Japan in January.