EX-PRESSEN

Här har ni två bilder från Kärlek Är En Sjukdom projektet som jag skapade härom veckan. Vår studio ligger bredvid Expressen och DN-huset, vilket fått mig att tänka på denna ordlek såååå himla länge. Till slut gjorde jag bilder av den. Och bilder till ett symptom du kan drabbas av om du lider av olycklig kärlek eller hjärtekross.

MANI
Om ca 22 av dygnets 24 timmar går åt till att du tänker på, pratar om eller håller koll på din persons sociala medier på något sätt, så kan du lida av en stark olycklig kärlek. Din besatthet och din abstinens över person kan likställas med ett drogmissbruk och innebär ofta tankestörningar, vanföreställningar och en berg-och-dalbanan av känslor.

Men mer om det får ni läsa när boken är färdig ;)

Translation: One of the symptoms of a broken heart: stalking your ex and wanting to know EVERYTHING about what the person been up to.