PENNAN SOM ALDRIG BRANN

 Processed with VSCO with j6 preset

Oktober är snart slut och så även vår 500-ord om dagen utmaning. Hur gick det då? Vad tror ni?

Det gick totalt sämst.
Jag lyckades skriva 800 ord en dag. 300 ord en dag. 150 ord nästa. Sen tog det stopp.
Jag har haft så mycket annat på min agenda med massa uppdrag, skola, välmående och studiofix. Allt detta samtidigt som jag fick stresspåslag, panikångest och började utveckla gamla uttmattningssymptom. Med påtryckningar från min omgivning bestämde jag därför ganska tidigt  att ta bort ett av mina måsten, alltså den här utmaningen, för att kunna stay floating. Och det behövdes verkligen. Oh my god.

Samtidigt kändes det jättetråkigt. För jag var ju en av initiativtagarna till att jag och mina vänner skulle göra detta och det känns jättejättetråkigt att mina förutsättningar inte var rätt den här gången. Men jag vet att det gått bättre för mina vänner (vissa skrev 3000 ord vissa dagar!!!), så det är jag så himla stolt och glad för!!

 Processed with VSCO with h3 preset
 Processed with VSCO with j6 preset

Jag tror att jag till nästa gång jag gör en sån här utmaning, verkligen måste ta tid för den. Alltså inte ha andra jobb inplanerade som spökar. Det säger ju egentligen sig självt att en inte borde planerat annat, men jag trodde verkligen jag skulle klara av allt. Nästa gång kanske jag får åka på en skrivresa istället? Ut till den där skrivstugan och bara isolera mig från distraktioner? Vi får se. Oavsett hur det kommer bli, så hoppas jag att pennan snart kommer börja brinna igen. För jag har orden inom mig. Nu behöver de bara komma ut i rätt ordningsföljd.

Translation: My "500 words a day"-challenge went to total shit due to all stress I've felt. I hope I can take upon that challenge another time when I'm feeling better.