EN BEKÄNNELSE

 Processed with VSCO with a6 preset

Mellan 2009 till 2014 drev jag en anonym poesiblogg vid namn tandställningsfjant. (Ja, den hette så för jag hade tandställning och var en kärlekskrank och hjärtekrossad fjant på den tiden:)) ).
Den hade flera hundra läsare och var många av mina vänners favoritblogg. Vi satt ofta och diskuterade fjantens känslor under lunchrasterna, men det var ingen som visste att skribenten faktiskt satt bredvid dem. Haha, förlåt ♥ Men jag älskade att höra er analysera och tolka mina texter. Ni tog emot fjanten med öppna armar och det är jag för evigt tacksam för!!! Utan er kanske jag aldrig hade fortsatt skriva.

Nu har jag sparat ner alla tonårskänslor i 220 sidor och printat dem till en bok, i ett enda exemplar. Alla de känslorna som jag förut delade med er, är återigen bara, bara mina. Så tack för att ni var med när allting började. När tankarna snurrade hejvilt och jag insjuknade i min egna lilla kärlekssjukdom. 

Tack från mig. Och tack från fjanten ♥ ♥ ♥

Translation: I have a confession to make! Between 2009-2014, I ran an anonymous poetry blog. It became a favorite blog among my friends without them knowing it was me. Now I've downloaded it all, and published it in just one book. So all the feelings I used to share with you, are now only mine again. Thank you for taking care of my words and feelings. Both now and back then ♥