500 ORD OM DAGEN

  "I konversation med mig själv" - 2014

"I konversation med mig själv" - 2014

Idag är det första måndagen i oktober och därmed också startskottet för 500 ord om dagen-utmaningen som jag och några andra skrivande vänner drar igång. Jag såg denna utmaning i FB-gruppen Skrivgäris förra månaden och kände att oktober blir en perfekt månad för detta.

Vill du haka på? Reglerna är enkla. Det gäller att skriva minst 500 ord om dagen (med dispens på helgerna). Det kan va ett blogginlägg, en dikt, en novell, en uppsats eller som i mitt fall... 500 ord till min bok. Detta för att hålla igång skrivandet, göra det mindre jobbigt och istället lättare att komma igång med. Det är egentligen precis som vilken form av träning som helst. Övning ger färdighet som klyschan säger.

Så, det är 22 vardagar av denna oktober. Det innebär att jag ska skriva minst 11 000 ord. Det är ungefär 11 st A4-sidor i slutändan. Okej? Är ni redo? Let's go!

Translation: I'm going to write 500 words a day for one month! Wish me good luck!