TRE NYA JOBB

SARAH KOOPAL_5208_WEBB.jpg

SARAH KOOPAL - BOMBER #1
Plåtade kläddesignern Sarah Koopals första kollektion av bomberjackor tillsammans med dessa stjärnor. Tycker gruppbilden lika gärna kunde varit omslag för Skins eller kanske nya SKAM, haha. Jackorna och resten av bilderna kan ni hitta här!

BUDSTANKZ_5_WEBB.jpg
BUDSTANKZ_3_WEBB.jpg

PRESSPHOTOS - BUD STANKZ
Plåtade dessa pressbilder i somras på rapparen Bud Stankz , som nu släppte ny singel förra veckan! Första bilden användes som singelomslag (med lite adderade flames) och finns att titta + lyssna på Spotify här!

Lovalot_Webb.jpg

LOVALOT KOLLEKTION
Finaste klädmärket Lovalot behövde bilder för sin nya kollektion! Absolut sa jag, så nu ligger alla kläder + bilder uppe här, på deras webshop! Tack till Julia & Geovanni som ställde upp som modeller och till Sandra Magnusson för hår/makeup! Vilka drömteam jag får jobba med alltså! <3

Translation: My latest work are now published. Lookbook for Sarah Koopal, pressphotos for Bud Stankz and webshop-pics for Lovalot.