EN TEXT OCH EN ANTOLOGI

I mars kommer antologin "Varför gråter havssköldpaddan?" och det är med en pirrigt bubblande känsla i kroppen jag kan meddela att en av mina texter kommer medverka. En antologi innebär alltså att det är en samling verk från olika kreatörer, ofta under samma tema. När jag i höstas fick frågan om att medverka så tvekade jag inte en sekund eftersom jag älskade temat "tröst och förtröstan". Att vi skribenter skulle trösta någon, världen eller oss själva. Så bra och så viktigt!

Bara några dagar senare skrev jag klart hela texten. Det var en disig morgon på tunnelbanan som texten rentav VÄLLDE ut ur mig och ner i mina mobilanteckningar. Det var som om den pyrt inom mig så himla länge och bara väntat på att få komma ut och trösta mig. Och nu är den här. Nu har den tagit fast form.

Snart kommer ni också få läsa vad som skrevs och jag lovar att bjuda in er till den glittrande releasefesten! Stay tuned!

Translation: I'm about to get published in an anthology about solace. I'm really happy and excited and I promise to invite you all to the release party later this spring!