2017, BRING IT ON!

 Processed with VSCO with a4 preset
 Processed with VSCO with m3 preset

Hallå där! Long time no see! Hoppas läget är bra med er!
Hos mig har det varit full rulle den senaste månaden. Förutom en självförtroende-svacka som började i slutet av november och satte käppar i mitt kreativitetshjul, så har jag hunnit med ett jullov i norr och förberett plåtningar som skulle få kicka igång 2017 för mig. Och vilken start det blev!

Först ut var en plåtning för klädmärket PRLE dess AW17-kollektion. En heldag i studion där vi hann med både lookbook och katalogbilder (Det blev så himla fint!! Längtar tills jag får visa er!!!). Jag var totalt slut efteråt, såsom en brukar vara efter lång plåtningsdag, men det var bara hem och ladda om för det var ny plåtning dagen efter. Denna gång med Naturskyddsföreningen. Vi plåtade kampanjbilder för deras stora klädbytardag som äger rum i april, men jag tror att ni snart kommer kunna se bilderna på en affisch nära dig.

Sen har jag i princip bara suttit och retuscherat resten av veckan. Det har varit en intensiv men fin start på 2017 och detta arbetsår. Fler saker är planerade och jag är så himla pepp på vad för kreativa projekt jag kommer involveras i. Inte minst alla texter, bilder och verk som jag själv kommer skapa till Kärlek Är En Sjukdom-projektet!

Åh! Pepp! Kul! Nu kör vi!

Translation: Started this year with a really busy week. Two photoshoots and a lot of retouch. But it was so much fun and now I'm ready for anything. 2017 - bring it on!