SUCCÉER OCH KOMPASSER

I veckan har vi haft en intressant workshop på skolan vid namn Kompassen. Vi har rannsakat oss själva, blottat våra känslor och drömmar och gjort grafer och bilder över våra mål, handlingsplaner och tidigare succéer. Vi har börjat om från början, blickat in i framtiden och vänt upp och ner på i princip ALLT inom oss själva. Fruktansvärt jobbigt men också Så. Jävla. Värt.

I bilden ovan ser ni mina "succéhistorier". Mina toppar och dalar sedan 2012. Hur jag mått både privat och på jobbet, då allt oftast går hand i hand som frilanskreatör. Efter att ha fått en sån här översikt över mina senaste år, så har jag väl i princip insett att jag mått som bäst när jag fått gå i skolan, haha = forever a school girl </3 Nämen skämt o sido... jag mår som bäst när jag får ett sammanhang, får hänga med likasinnade och inspireras i nya utmaningar och övningar. Då blir jag som mest kreativ, peppad och produktiv.

Och Projektverkstan är verkligen en sådan plats till 100%. Jag känner redan att jag utvecklats flera tusen steg på bara den här första månaden jag pluggat. Och jag vet att jag kommer hinna utvecklas ännu mer innan maj 2017. Det känns så jävla bra. För er som inte vet vad Projektverkstan är så kan ni läsa mer om skolan och kursen HÄR!

Nu ska jag strax iväg på en AW med min klass. Efter såna här självanalyser, insikter och krävande workshops kan det verkligen behöva sköljas bort lite ångest med en öl eller två, haha.

Translation: At our workshop this week we exposed ourselves, our dreams and our pasts and made plans for our future. Terrifying but at the same time fun and necessary. I love this school.