COMBO CORNER

ATT GIFTA SIG.

EN HÅLLBAR IDÉ.

Alltså, om det är något jag är bra på så är det ju att starta igång tusen projekt samtidigt. Här har ni ett av dem som ni kanske inte sett så mycket av, men som jag ständigt går och tänker på. Det är mitt kreativa tillflyktsprojekt jag drar mig till när inspirationen och orken på annat håll tryter. Jag kallar det för "Combo Corner", där jag leker med lite ordvitsar och kombinerar två ting för att skapa något nytt i ett hörn, haha. Den här idéen med att kombinera saker har gjorts förut på flera hundra olika sätt av olika fotografer och kommunikatörer och jag förstår verkligen varför. Det är ju hur kul som helst att kombinera, tänka utanför boxen och skapa surrealistiska, på gränsen till verkliga, objekt. Med andra ord: precis my cup of tea. :)

Vad det ska bli av det här projektet har jag ingen aning om än. Just nu har den inget mål mer än att få mig att leka med photoshop, pyssel och allra främst med min fantasi. Det är så skönt att ha mindre projekt på sidan om sina jobb och arbeten där en bara får släppa lös sitt skapande. Jag hoppas ni andra kreatörer som läser detta har sånna projekt också, annars är mitt råd: BÖRJA GENAST. 

Ni kan tacka mig senare ;)

TranslationOne of my many on-going projects called "Combo Corner". It's nothing serious. It's just a personal project for me to play around with photoshop and my imagination! It's really fun!