KÄRLEKSPILLER 150 MG

  Kärlekspiller 150 mg,  mot fjärilar i magen, hjärtklappning, yrsel, svettningar, lyckorus och sömnsvårigheter.

Kärlekspiller 150 mg, mot fjärilar i magen, hjärtklappning, yrsel, svettningar, lyckorus och sömnsvårigheter.

Sprang förbi Lagerhaus härom veckan för att leta burkar till kärleksprojektet och hittade helt plötsligt en annan liten burk. Det verkar som att fler är inne på samma spår som jag. Att kärlek är en sjukdom.

Det är bland det finaste med det här projektet. Att det är så många som bryr sig. Som säger "Åh!" eller "Wow!!" eller "Det här behövs verkligen!!" när jag berättar om vad jag tänkt. Ert stöd och er pepp är det som gör att en orkar fortsätta kämpa hela vägen. Det sätter absolut lite press på en också... att det är så många som hoppas att projektet kommer "lyckas". Men det är mest bara kärlek, som är det finaste en kan få när en jobbar med kreativitet, hjärtat och sin dröm. Så tack. Tack allihopa. Tack för att ni är med mig hela vägen i det här. <3

Translation: Found these love pills at Lagerhaus, perfect for my project about "love as a disease".