I STUDION MED JENNIE-ELLEN SHOES

 Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb2 preset
 Foto: Jennie-Ellen

Spenderade gårdagen på Studio Lundberg tillsammans med Jennie-Ellen och team! Det plåtades maaaaassor av skor och väskor i fina färger och mönster såsom ni ser på bilderna här ovan (Tredje fotot taget av Jennie-Ellen) ! Vi plåtade för Jennie-Ellen Shoes AW16 och det blev så fint! Var ett tag sen jag plåtade ett beställningsjobb, så det kändes extra kul att det blev så bra! Modellen Alice.F från Stockholmsgruppen var så himla duktig och fin, så vi rev av alla bilderna väldigt snabbt! Ska sätta mig med retuschen för allt nu under veckan, så snart finns det färdiga resultatet på en webb nära dig. Hurra!

Translation: Behind the scenes from my shoot with Jennie-Ellen Shoes yesterday. Loved the colours so much!