JULMARKNAD OCH KÄNSLOPRINTAR

I helgen är det julmarknad hemma i Västerbotten. Jag var inbjuden att ställa ut men kan tyvärr inte närvara. Min fantastiska stjärna tillika vän Maja envisades dock med hon ville sälja några printar av mig vid ett av hennes bord och vem är jag att säga nej till henne? Trött på mina tidigare verk bestämde jag mig för att gå på känsla under en helg, freestyla och känna efter vart det känns. Resultatet ser ni här ovan. Några slags "känsloprintar". Att kombinera ord med bild ligger mig som sagt varmt om hjärtat, samt Internet och teknik hehe, och här kom det fram väldigt tydligt. Enkelt, men också väldigt fint tycker jag.

Om du inte har vägarna förbi Bullmarks julmarknad mellan 11:00-16:00, idag lördag 26/11, men jättegärna vill ha en print så är det bara att säga till! Har några av dessa på matt papper, storlek 30x30 cm kvar! Först till kvarn! ♥ 

Translation: Feelings, skin and Internet on paper. I made a few new pics and prints for a Christmas fair in Västerbotten this weekend. Let me know if you want one of these on your wall as well! ♥