ATT HÄNGA INFÖR UTSTÄLLNING

Igår tillbringade jag eftermiddagen tillsammans med Miguel på Kulturhuset Stadshuset för att hänga våra bilder inför utställningen Fria Fotografers Filial som börjar på fredag, där vi båda ställer ut. Mellan den 25/11-16 till den 29/1-17 (dvs 2 månader!!) kan ni se mina tavlor från Ditt Namn projektet tillsammans med 150+ fotografer av alla dess genrer. De flesta av er har säkert sett mina bilder redan i olika sammanhang, men inte såhär, som stora matta 40x50 printar i fina glänsande guldramar. Det blev såååååå fint. Är så glad att jag fick hjälp av Miguel och alla snälla Kulturhuset-folk, annars hade jag aldrig lyckats få tavlorna någorlunda raka :') Tycker att jag fick en bra placering i lokalen också, då mina bilder är bland de första en möts av när en kommer in. Jag är kort och gott: mycket nöjd!! :)

Vernissagen äger rum nu på fredag 25/11 mellan kl: 17:00-19:00, längst upp i Galleri 5 på Kulturhuset Stadsteatern vid Sergels Torg. HOPPAS NI KAN KOMMA FÖRBI! Vill krama er alla!! ♥ ♥ ♥ 

Translation: Preparing for the exhibition Fria Fotografers Filial that starts this Friday at Kulturhuset Stadsteatern. Come say hello between 17:00-19:00  and I'll give you a hug! ♥