HEMLIGA VECKOR

  Menskopp - not everybody's cup of tea... if you know what I mean...

Menskopp - not everybody's cup of tea... if you know what I mean...

Hallå gänget!

Hur är läget? Mår ni bra? 
Hos mig är det full rulle i alla fall! Förutom att vara ledsen över amerikanska val och andra hemskheter så är det projekt, skola och spännande jobbmöten som avlöser varandra för mig, och jag önskar verkligen att jag kunde berätta för er vad som är på G men jag FÅR INTE ÄN!! Förlåt!!! Men snart, snart, snart! Håll ut!

En sak kan jag i alla fall berätta! Jag ska ställa ut på Fria Fotografers Filial på Kulturhuset, Sergels Torg här i Stockholm nästa vecka! Kul va?! Mellan den 25:e november 2016 till den 29:e januari 2017 (dvs 2 hela månader!!) kan du se fyra fina printar av "Ditt Namn" hänga där! Det kommer bli stort, fint och guldigt!  Här kan ni läsa mer om eventet + OSA att ni kommer på vernissaget: https://www.facebook.com/events/554679321389158/

Bilden på min tolkning av en menskopp har som ni kanske förstår inte så mycket med inlägget att göra (om en inte vill dra en koppling till att mens = tabubelagt och hemligt. ;) )

Med det sagt... Ta hand om er där ute i mörkret mina vänner!

Translation: I'm working on big and secret things right now! Can't tell you anything yet though, so hang in there!!