ATT FRÅGA OM FEEDBACK

feedback.jpg

Alltså, jag älskar Internet. Det är en helt fantastisk plats. Jag kan utbildas eller bara leka. Försvinna eller upptäckas. Internet är som ett eget levande och pulserande organ. Ibland så jävla elakt, men oftast bara så himla fantastiskt.

Jag är med i jag-vet-inte-hur-många grupper på Facebook. Det är grupper som handlar om alltifrån växter, katter, astrologi, poesi, feminism, smink till retusch osv osv osv. Listan kan göras extremt lång. De flesta av grupperna är separatistiska för kvinnor och icke-binära och skapades som en sidogrupp till den stora och bästa gruppen StreetgärisAtt de är just separatistiska skapar en så himla mysig och trygg stämning för alla medlemmar, där syster- och syskonskap är vad som håller ihop oss.

Förra veckan skickade jag ut en förfrågan i gruppen "Skrivgäris" och undrade om det fanns någon lite själ där ute som inte hört talas om mitt projekt och som skulle vilja läsa igenom min synopsis. Jag tycker alltid det är läskigt när jag ska be om feedback på något jag vill ska bli bra och nu bad jag om hjälp från främlingar?? Jaja, skulle en ändå kasta sig ut i det läskiga och okända, så kunde en väl göra det med full kraft helt enkelt, tänkte jag och klickade på Skicka.

Inom loppet av en timme hade jag fått napp av flera erfarna skribenter och en vecka senare sitter jag här med deras detaljrika och konstruktiva feedback och återigen bara älskar Internet!! Att ett litet inlägg kan resultera att du får kontakt med erfarna supermänniskor som vill bidra med sådan fantastisk hjälp, stöd och pepp till en okänd människa. Asså en blir ju nästan tårögd vad magiskt och att be om hjälp eller feedback blev plötsligt ca tusen gånger lättare, finare och roligare!

Nog för att jag inte är troende, men alltså tacka gudarna för Internet. För Facebook! Systerskapet! Och tacka gudarna för er som tror på en! Hallelujah. Amen.

Translation: Got some feedback about my synopsis this week from a stranger I got in touch with through Facebook. I got the best critic and feedback you could ever ask for. I just love Internet!