ETT HEMMAKONTOR I NORR

 Processed with VSCO with m2 preset Processed with VSCO with m2 preset
 Processed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with hb1 preset

De två senaste veckorna har jag befunnit mig hemma i Västerbotten och jobbat intensivt på kärleksprojektet, i samband med att vi haft en lång period av "egen arbetstid" i skolan. Perfekt timing tänkte jag och packade resväskan, kattburen + hela min lilla hemmastudio och åkte upp till mörkret och snön med förhoppningen att skapa massor av bilder hela dagarna. Men väl hemma tog det väl knappt 48h innan febern och förkylningen tog mig, haha :(( Ett extremt antiklimax alltså. Så den första veckan jobbade jag mest med att skriva i ett horisontellt nerbäddat läge med ingefära-te på dropp. :')

Ett av mina mål för dessa två veckor var att hinna skriva klart och få feedback på min synopsis till boken. En synopsis är en form av projektbeskrivning som du skickar till förlag för att se om de nappar på din idé. Utan att säga för mycket (eller jinxa det hela) så har jag lite kontakt med ett förlag som väntar på material från mig. Så håll tummarna nu för fan att dom gillar mig och det jag kan erbjuda!!!

 Processed with VSCO with hb1 preset Processed with VSCO with hb1 preset
 Processed with VSCO with m2 preset Processed with VSCO with m2 preset

Andra veckan gick det bättre! Ingefäran hade gjort susen och jag tjuvstartade redan under helgen med en plåtningsdag ute i kylan tillsammans med mina vapendragare Cecilia, Maja och Jonathan! De tre var betydligt bättre modeller och assistenter än vad Essi försökte vara som ni ser, haha :') Jag har mycket material som ska tuschas så det känns väldigt kul! Att jag faktiskt kommit igång på riktigt! Dock är jag just nu i "jag-hatar-exakt-allt-jag-gör"-stadiet och då ska en absolut inte jobba med sina bilder. Detta för att undvika att ta förhastade beslut (Läs: lägga allt i papperskorgen), hehe. Men jag hoppas att jag efter helgen ska kunna se på bilderna med nya ögon igen!

Just nu sitter jag alltså i en fullpackad bil påväg ner till Stockholm igen. Kommer sakna att glida runt i bara tjocksockar i min egna lilla studio, men inspirationen, skolan och vännerna kallar i söder. Tack Ume för snö, stöd och tid! Vi ses snart igen! ♡

Translation: Been working in my hometown this past two weeks. It's been a lot of ups and downs, but mostly fun. Can't wait to show you guys everything!