MOODBOARDS & MANIFEST

  Foto: Jeanette Seflin

Foto: Jeanette Seflin

Jag har gjort många moodboards under min tid som verksam fotograf. Alltifrån allmänna inspiration-boards till specifika plåtningar. (De flesta hittar ni här på min Pinterest! ) Så att vi nu under veckan jobbade med våra manifest och moodboards till projekten, passade mig som handen i handsken. Cause I know this shit, you know, haha.

Jag skrev ut mina "best of the best"-bilder ur min kärlekssjukdoms-inspirations-mapp, och plötsligt fick jag en betydligt klarare bild över hur jag önskar att bokens bildspråk ska se ut. Jag tror det hjälpte extremt mycket att faktiskt printa ut bilderna och klippa och klistra upp dem fysiskt. Jag såg plötsligt den röda tråden i mina tankar om boken. Visionen kom till liv och så tändes mitt hopp: den här boken och det här projektet. Det kan ju faktiskt bli verklighet. Ahhhhhhhhhh!

Translation: We've been working with moodboards at school this week, and it's been really helpful. Now I can se my book and my vision coming to life and it feels really really exciting!!!